De Bosrank logo

Untitled

U bent hier: Start > De Bosrank > Privacy

Untitled

PRIVACYBELEID


Artikel 1. Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van teksten, logo's, data, product- of bedrijfsnamen, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan De Bosrank of rechthoudende derden.

Artikel 2. Beperking van aansprakelijkheid

- De informatie op de website is uitsluitend informatief. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk advies aan de gebruiker worden beschouwd.
Hoewel De Bosrank de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, kan zij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de op de website gegeven en verzamelde tips, informatie en adviezen.
De Bosrank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor om het even welke schade voortkomend uit het gebruik van de website bosrank.be en bosrank.be/catalog, omvattend maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade.

- De Bosrank geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

- De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en juistheid van de inhoud van websites die u via externe links op onze site bereikt.
Wij bieden deze links enkel ter informatie aan. De Bosrank kan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortkomt uit de inhoud van andere websites.
De uitbaters van die websites zijn dus de enige verantwoordelijken voor het naleven van de wetgevingen, privacy en reglementeringen.
De links naar andere sites betekent niet dat De Bosrank akkoord gaat met de inhoud van deze sites. Het opnemen van deze links wijst evenmin op enig verband of partnerschap met deze sites.
Verwijzingen of links naar andere sites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Artikel 3. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

- Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Hasselt bevoegd.

Artikel 4. Privacybeleid

- De Bosrank hecht belang aan uw privacy. De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand.
Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afhandeling van de bestellingen.
Uw gegevens worden, volgens het recht op privacy, strikt vertrouwelijk gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.
De klant kan ten allen tijde inzage krijgen in zijn persoonlijke gegevens die zijn opgenomen in de bestanden van De Bosrank.

Artikel 5. Disclaimer

- Al onze producten in onze shop zijn natuurproducten. Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn veilig in gebruik.
De Bosrank raadt iedereen die gezondheidsklachten heeft en/of medicijnen gebruikt welke door zijn/haar arts voorgeschreven zijn eerst contact op te nemen met zijn/haar arts alvorens om het even welk natuurproduct te gaan gebruiken.
Ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dienen eerst hun arts te raadplegen.
Hierdoor is het gebruik van onze producten altijd voor eigen risico, aangezien wij van op afstand geen situatie kunnen of mogen inschatten.
Onze producten kunnen en mogen, indien nodig, geen vervanging zijn van doktersadvies.
Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts. De Bosrank raadt iedereen aan, om alvorens om het even welke complementaire methode te starten, eerst een arts te raadplegen.

Voor meer info: contacteer ons!Copyright (c) 2000-2018 - De Bosrank. Op de gehele website van De Bosrank zijn auteursrechten van toepassing. Niets van de gehele website mag, op welke wijze dan ook, worden overgenomen of gerepliceerd.