Back to Top

Opleidings - & Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

headerfacebook headerlinkedin

Gespreksconsult

 

Als gespreksconsulent luister ik naar uw verhaal. Probeer u meer inzicht te geven en uw eigen emoties beter te laten begrijpen.

Hiervoor neem ik voldoende tijd, zodat u rustig en ontspannen kunt vertellen.

Praten over zaken die u bezig houden lucht op, geeft u er een andere kijk op en werkt verzachtend. Soms is ons denken en voelen danig in de war.

Is het denken ‘uit evenwicht’ dan gaan we piekeren en kunnen moeilijk dingen loslaten.

Is het voelen ‘uit evenwicht’ dan is het niet gemakkelijk om bepaalde negatieve emoties niet te voelen.

Bijvoorbeeld: we ‘weten’ dat we niet op een bepaalde manier moeten reageren, maar toch doen we het opnieuw bij iedere nieuwe situatie. Met andere woorden, ons gevoel veranderen is nog moeilijker dan ons denken te veranderen.

Dit is meestal het gevolg van energetische blokkades.

 

In zo’n situatie kan het aangewezen zijn om eens je hele verhaal kwijt te kunnen en te beseffen dat er wel degelijk een oplossing is voor uw probleem. U dient alleen de stap te zetten en er over te praten.

Naast luisteren naar uw verhaal, reik ik u een aantal tips aan om met een bepaalde situatie beter overweg te kunnen.

Bachbloesems zijn hierbij een waardevolle ondersteuning. Energetische blokkades zijn goed op te lossen door middel van Bachbloesems.

Doordat ik een verhaal langs verschillende kanten bekijk, gaat u zelf ook uw reacties beter kunnen begrijpen.

 

Een gespreksconsult kan aangewezen zijn bij ieder probleem waar jezelf geen raad mee weet, bijvoorbeeld: een veranderende leefsituatie, een echtscheiding, een rouwproces, verdriet, onzekerheid, jaloezie, piekeren, enz.

 

Aarzel niet om het centrum De Bosrank te contacteren voor een afspraak: email info@bachbloesems.be of neem telefonisch contact: zie rubriek ‘contacteer ons’.