Back to Top

Opleidings - & Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

headerfacebook headerlinkedin

ONS CENTRUM

 

In ons centrum kunt u terecht voor meer informatie en consultatie aangaande Bachbloesems, kruidenleer, Japanse acupressuur en natuurlijke voeding. U kan steeds contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij maken dan graag voldoende tijd voor u vrij om u terdege te informeren en een eindje mee op weg te gaan naar een meer harmonischer leven. Ook voor voordrachten en cursussen staan wij tot uw dienst.

 

Wij geven Bachbloesemadvies, helpen mensen om meer bewust te worden van hun innerlijke stem en leren hoe ze meer inzicht in zichzelf kunnen krijgen. Hierdoor komt men steeds sterker te staan en meer in balans.

Het centrum De Bosrank begeleidt u op weg naar een harmonieuzer, evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven.

Met andere woorden, voor alles wat met ‘goed voelen’ te maken heeft kunt u hier terecht.

 

Samen trachten wij terug evenwicht en harmonie in uw leven te brengen.

Als gespreksconsulent ga ik een eindje met u mee op weg, zodoende dat u een beter inzicht krijgt en u opnieuw ‘goed in uw vel’ voelt.

Bachbloesems zijn hierbij een waardevolle ondersteuning.

In het leven komen soms situaties voor waarbij men uit evenwicht raakt, emoties en gevoelens worden hierdoor niet goed verwerkt. Met als gevolg dat er een ‘uit balans zijn’ ontstaat.

 

Bachbloesems brengen op een zachte manier gemoedstoestanden terug in evenwicht. Maak een afspraak en ervaar zelf wat Bachbloesems voor u kunnen betekenen. Ik werk volgens de ORIGINELE dosering van Dr. Bach, waarbij rekening wordt gehouden met het inzichtschema en uw karaktereigenschappen (karakterbloesem).

 

Om u hierbij te begeleiden en er voor te zorgen dat u opnieuw iedere dag met vreugde tegemoet ziet, kunt u terecht in het Centrum De Bosrank.

 

Gorse

 

Bij ons staat het “HEAL THYSELF“– principe voorop. Dit wil zeggen dat we zelf onze verantwoordelijkheid gaan nemen voor onze eigen gezondheid.

 

Wat kunnen wij zelf allemaal doen voor onze gezondheid?

Hoe kunnen wij weer gelukkig worden?

Hoe wordt ons leven terug harmonischer?

Hoe slagen wij erin om natuurlijker te leven?

Dit zijn enkele vragen waarop wij, samen met u, een antwoord proberen te geven. Neem je leven terug in eigen hand en Heal Thyself!!!

Ik hoop dat u na het bezoeken van onze site benieuwd bent om van het natuurlijk leven te proeven en met de bachbloesems aan de slag te gaan zodat u kunt ervaren welke “wonderen” ze iedere dag weer kunnen verwezenlijken.

 

Opleidings- & Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

Suzanne Wouters – Erkend Naturopaat
Lid van Naturopathica, www.naturopathica.be, Belgische wettig erkende beroepsvereniging voor naturopaten.

Lid van Beroepsvereniging Stichting GezondZorg

Kleine Hoolstraat 11 B-3540 Herk-de-Stad

Tel.: 013/ 55 41 57

e-mail: info@bachbloesems.be

Openingsuren: woensdag van 16-18 uur en vrijdag van 17-19 uur

Andere dagen en consultaties op afspraak!

Belangrijk: De op deze website vermelde ideeën en methoden

kunnen en mogen, indien nodig, geen vervanging zijn

voor doktersadvies. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.

De Bosrank raadt iedereen aan, om alvorens om het even welke complementaire methode te starten, eerst een arts te raadplegen.