Back to Top

Opleidings - & Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

headerfacebook headerlinkedin

GETUIGENISSEN CURSISTEN

 

Onderstaande getuigenissen zijn echte reacties van cursisten die zij na het beëindigen van de cursus opgeschreven hebben en welke wij met heel veel dank bewaren.

 

“Deze opleiding heeft voor mij veel betekend. Ik heb veel inzichten gekregen en het gebruik van de bloesems heeft mij beter doen voelen.” Nina J.

” Ik raad deze opleiding absoluut aan!” Angelique M.

” Deze opleiding is veel anders dan de andere die ik al gevolgd heb, deze was voor mij de meest volledige opleiding.” Nina J.

 

“Voor mij is het een meerwaarde geweest en ik kan alleen maar dankbaar zijn voor wat de opleiding en het werken met de bloesems mij heeft gegeven en zeker nog zal geven. Door mijn karakterbloesems te ontdekken, begrijp ik beter waarom ik in bepaalde situaties op zo’n manier

reageer, ik kan er iets mee doen waardoor ik (of anderen) meer in balans geraken.” Daisy V.

“Een gedegen opleiding over Bachbloesems, met meerdere aspecten van de Bachbloesems: meridianen, filosofie van dr. Bach, mogelijke effecten van de bloesems, enz.. .”

Emerald S.

 

“Het was een zeer intense, leerrijke opleiding. Een absolute aanrader!”

Carine S.

“Ik heb veel meer vertrouwen gekregen in de Bachbloesems, maar ook ‘dat ze veel meer zijn dan alleen maar bloesems’. Ze kunnen je leven veranderen.”

Mirjam vdL.

” Danjewel voor het delen van jouw kennis en wijsheid. Ik heb tijdens deze opleiding heel veel geleerd.” Angelique M.

” Ik raad deze opleiding heel zeker aan. Ik vond het een super opleiding!” Nina J.

“Deze opleiding heeft heel veel voor mij betekend. Ik kreeg veel inzichten en merkte dat, door de bloesems zelf te gebruiken, ik terug naar mijn kern kwam.” Katrien VC.

“Deze opleiding is veel vollediger, diepgaander en uitgebreider dan andere cursussen die ik gevolgd heb.” Martine B.

 

“Door de opleiding Bachbloesemadviseuse sta ik bewuster in het leven, kan situaties vanuit een ander perspectief bekijken en hierdoor alles beter plaatsen… en loslaten.” Daisy V.

“Ik raad de opleiding zeer zeker aan. Deze opleiding is veel meer waard dan het bedrag dat je moet betalen. De inzichten in jezelf en anderen maken dat deze opleiding eigenlijk onbetaalbaar is.” Katrien VC.

“Deze opleiding heeft mij inzichten gegeven en me geconfronteerd met dingen die ik niet kon of wou zien. De opleiding is zeker een aanrader, de lessen waren heel boeiend. Het is een reis en een zoektocht naar jezelf.” Martine B.

 

“De stage bij de opleiding is een absolute meerwaarde.” Katrien VC.

“De opleiding is heel goed onderbouwd. Suzanne heeft een enorme kennis en wijsheid. Ik ben dankbaar dat ze deze kennis en wijsheid wil delen.” Martine B.

“Dankjewel Suzanne voor het geduld en wijze lessen.” Daisy V.

“Deze opleiding is een enorme verrijking geweest en ik wil hier zeker professioneel mee doorgaan.” An S.

“Deze opleiding was voor mij heel boeiend en leerrijk. Ik heb meer inzicht gekregen tussen de bloesems onderling. het was elke week opnieuw tof om naar de les te gaan. suzanne doet dit met hart en ziel!” Ann F.

“Ik heb het concept van de Bachbloesems heel wat beter leren kennen. Ik heb er veel inzicht bij gekregen over de werking van de bloesems en de karaktereigenschappen van de mens.”

Anja V W.

 

“Afgelopen jaar is voorbij gevloegen. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om deze opleiding te volgen. het heeft mijn inzicht in de Bachbloesems absoluut verdiept. Merci, Suzanne om al je wijsheid met ons te delen!” Inge N.

“Ik ben je heel dankbaar Suzanne, voor deze mooie ervaring.” Ann F.

“Ik raad deze opleiding zeker aan!” An S.

“Dank je, Suzanne, voor de wijsheid, inzicht en al het andere dat je gegeven hebt. Het was een boeiend en leerrijk jaar.” Ann F.

“Ik wil Suzanne bedanken voor haar deskundigheid wat betreft de Bachbloesems en voor haar liefdevolle karakter waarmee ze mij toch een aantal zaken anders heeft doen inzien.” An S.

“Het was een heel leuke opleiding, ik heb heel veel bijgeleerd. Het was een super ervaring, heel zeker een aanrader!” Anja V W.

 

“De opleiding heeft mij vooral veel verdieping gegeven, meer inzicht in de verbanden tussen de bloesems onderling maar ook tot meridianen, chakra’s en planeten.” Nicole G.

“Geen enkel moment heb ik spijt gehad dat ik heb ingeschreven voor deze cursus, geen enkel moment heb ik er tegenop gezien om naar de les te gaan. Een oprechte dankjewel, Suzanne.”

Ria M.

“Ik raad de opleiding aan zowel voor professionele als voor persoonlijke redenen. Persoonlijke groei en ontwikkeling begint bij het verwerven van inzichten.” Nathalie M.

“Deze opleiding was voor mij heel interessant en heel nuttig.” Micheline U.

“De Opleiding tot Bachbloesemadviseur is veel gedetailleerder en uitgebreider en veel meer opvolging en begeleiding dan andere cursussen die ik al gevolgd heb.” Micheline U.

“De stageperiode ervaar ik als zeer positief, het geeft meer zelfvertrouwen om verder te werken als adviseur.” Ria M.

 

“Vooral de opbouw is me opgevallen. Heel degelijke samenstelling.” Nicole G.

“Door deze opleiding is alles veel duidelijker geworden, de onderlinge samenhang, de verschillen. Ik raad de opleiding zeer zeker aan!” Cindy P.

“Ik wil vooral Suzanne bedanken voor haar passie en toewijding om deze opleiding zo diepgaand en volledig in elkaar te zetten en haar eigen werk te delen.” Nathalie M.

“Ik heb veel meer inzichten gekregen qua Bachbloesems, heb veel meer verbanden leren leggen, veel dieper gaan en gesprekken leren voeren. Zeker een absolute aanrader!” Micheline U.

“Ik heb de bloesems grondig leren kennen en combinaties leren maken, verder durven kijken. Ik raad de opleiding zeer zeker aan!” Ria M.

 

“De opleiding heeft mij vooral een structuur, omkadering en een veel dieper inzicht in de bloesems opgeleverd.” Nicole G.

“Ik hou van opleidingen die meer dan de oppervlakte tonen en in dit opzicht ben ik zeker niet teleurgesteld.” Nathalie M.

“Bedankt Suzanne, het was de moeite. De opleiding is zijn prijs zeker waard!” Nicole G.

“Ik keek iedere keer uit naar de les!” Ria M.

“Veel meer verdieping van de bloesems en van de specifieke gemoedstoestanden.” Anita S.

“Mijn inzichten qua Bachbloesems zijn niet alleen veranderd, ik ben ook bewuster gaan leven.” Carine S.

 

“Doorheen de cursus ben ik als persoon mentaal gegroeid, heb meer zelfvertrouwen gekregen. ik bekijk de dingen nu ook vanuit een ander perspectief.” Carine S.

“Deze opleiding verschilt in alle opzichten van andere cursussen. De andere cursussen die ik gevolgd heb, waren louter oppervlakkig, enkel de basis werd uitgelegd. Dit is tot nu toe de meest intense cursus die ik gevolgd heb.” Sabine W.

“Ik kan de opleiding ten zeerste aanraden.” Mirjam vdL.

“Dit is een opleiding die ik echt aanraad om te volgen. Door de inzichten die je krijgt, gaat er een nieuwe wereld voor je open.” Anna P.

 

“Dank je wel voor de fijne begeleiding, Suzanne.” Mirjam vdL.

“Ik heb onder meer geleerd dat er goede resultaten behaald worden door aangepaste dosissen.” Anita S.

“Ik had de Bachbloesems al ‘toegepast’ (remedieflesjes klaarmaken in de apotheek) maar wist er verder niet veel over, slechts vaag. Nu weet ik wel écht wat de Bachbloesems zijn.” Emerald S.

“Ik raad iedereen die verder wil gaan in Bachbloesems deze cursus aan. Er wordt in de cursus zoveel uitgelegd, dat het voor velen ondenkbaar is wat de bloesems allemaal kunnen.” Sabine W.

“Ik raad de cursus aan iedereen aan! Ruime kennis van de docente en uitstekende voorbereiding van alle lessen.” Carolyne D.

“Deze cursus heeft mijn inzichten zeker veranderd.” Bea V.

 

“Een dieper inzicht van de bloesems gekregen.” Alda G.

“Heel goed en duidelijk cursus-materiaal.” Carolyne D.

“Deze opleiding heeft voor mij een nieuwe wereld geopend, vol inzichten & zelfkennis.” Anna P.

“Een brede verruiming van mijn kennis wat betreft de bloesems en meer zelfkennis.” Myriam C.

“Ik ben door deze opleiding als persoon gegroeid.” Annelies L.

“Een heel intense, interessante en leerrijke opleiding, gegeven door iemand met heel veel enthousiasme.” Sabine W.

“Elke opleiding is uniek maar deze opleiding ging wel veel verder, we kregen veel meer inzichten in onszelf.” Silvia G.

 

“Ik raad deze opleiding ten zeerste aan wegens de unieke aanpak (karakterremedie schema).”

Annelies L.

“Kwaliteit-prijs: dè beste op de markt.” Carolyne D.

“Een echte aanrader.” Anna P.

“Voor mij persoonlijk heeft deze cursus mij richting gegeven aan mijn leven. Ik weet nu wat ik wil, en Bachbloesems maken daar deel van uit.” Sabine W.

“Zeer interessant, een echte meerwaarde.” Sabine V.

“Voor ik aan de opleiding begon, kende ik al een beetje van de basis van Bachbloesems. Maar door de opleiding te volgen ken ik de bloesems nu veel beter en uitgebreider. Ik ben nog meer overtuigd van de helende kracht van de bloesems!” Annelies L.

“Deze cursus Bachbloesems heeft voor mij de poort open gezet om datgene te ontdekken wat me altijd geboeid heeft.” Mia V.

 

“Ik leerde inzicht verwerven in mezelf maar ook in anderen.” Patricia G.

“Er wordt ‘to the point’ gegaan en dat was interessant.” Marleen V.

“Het heeft me op een andere manier naar mensen leren zien.” Lutgart B.

“Deze opleiding overtrof mijn verwachtingen. De opleiding ging veel breder en dieper als ik me ook maar kon voorstellen. Bedankt Suzanne voor het geven van deze opleiding en al uw wijze raad en tips.” Silvia G.

“Ten opzichte van andere cursussen is deze cursus uitgebreider en goedkoper. Ook wordt je aangezet tot nadenken en dieper te kijken.” Myriam C.

“Ik heb heel wat meer inzicht gekregen in de bloesems. Een aanrader!” Lutgart B.

“Ik bekijk nu alles met andere ogen. Het is voor mij nu ook mogelijk om problemen beter te analyseren en inzichten tot oplossingen te geven.” Mia V.

 

“Deze cursus zal nu en in mijn verdere leven zeker een meerwaarde hebben! Ik hoop dat de kennis die ik ermee bereikt heb vele anderen zal bereiken, zodat ook zij deze ‘hulp’ kunnen toepassen.” Patricia G.

“Suzanne is een ongelofelijke goede lerares, met beide benen op de grond. Niet zweverig, en daar hou ik wel van.” Sabine V.

“De opleiding heeft mijn inzichten verandert omdat ik nu echt de betekenis en werking van de bloesems ken.” Alda G.

“Ik raad ieder die de roep van Bachbloesems hoort deze cursus bij De Bosrank – het Wellnesscenter voor de ziel – ten stelligste aan. Het is meer dan de moeite waard!!” Mia V.

“Deze opleiding heeft echt tot resultaten geleid.” Patricia G.

“Zeer zeker een aanrader!” Silvia G.

“Deze opleiding heeft heel veel voor mij betekend. Door het uitdiepen van de verschillende soorten emoties heb ik ook meer klaarheid gekregen in mezelf. Ik vond het ook een zeer boeiende materie en heb me geen moment verveeld.” Marleen V.

 

“Mijn inzichten qua Bachbloesems zijn er alleen maar op verbeterd, veel uitgebreider en meer uitgediept. Ik raad iedereen deze opleiding aan.” Myraim C.

“Een goede sfeer en grote kennis van de lesgeefster.” Myriam C.

“Ik raad de opleiding absoluut aan.” Sabine V.

“Ik vind dit een hoogwaardige opleiding en raad ze zeer zeker aan.” Alda G.

“Ik ben je heel dankbaar, Suzanne. Jij bent een prachtige leermeester voor me.” Mia V.

“Ik vond het contact met de medecursisten heel intens, leerrijk en steunend. Het was ook duidelijk dat de lesgeefster over heel wat achtergrondkennis beschikt.” Marleen V.