Back to Top

Opleidings - & Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

headerfacebook headerlinkedin

ONLINE THUISCURSUS

BACHBLOESEMS VOOR DIEREN

 

De Online Thuiscursus Bachbloesems voor Dieren is aangewezen voor iedereen die graag van huis uit in zijn/haar eigen tempo studeert en interesse heeft in de toepassing van Bachbloesems bij dieren. Het is een basiscursus om kennis te maken met de toepassing van bloesems bij dieren. De Online Thuiscursus Bachbloesems voor Dieren duurt 3 maanden, de cursist heeft dus 3 maanden de tijd om de cursus te voltooien.

 

De cursist kan inloggen op de site, met een maximum van 3 maanden, te rekenen vanaf de inschrijving na het betalen van het cursusgeld. Na deze periode vervalt de toegang tot bovengenoemde site.

Na het voltooien van de Cursus Bachbloesems voor Dieren en het terugsturen van de oefeningen, ontvangt de cursist een getuigschrift van deelname.

Je ontvangt een online account waarmee u de cursusinhoud digitaal kan raadplegen. Op dit online platform kan je ook de vragen en huistaken indienen.

 

Natuurlijk kan je bij je studie rekenen op een professionele begeleiding. Je kunt dan ook altijd contact opnemen met je persoonlijke studiebegeleidster, iedere vraag beantwoordt zij snel en deskundig.

 

Starten kan op het even welk tijdstip. Na inschrijving kan je dadelijk starten met de studie.

De prijs voor de Online Thuiscursus Bachbloesems voor Dieren met Online login en cursusmap (72 pagina’s) – welke je   krijgt thuisgestuurd bedraagt 99 euro.

In deze prijs is de toegang tot de website tot na het voltooien van de studie inbegrepen, daarnaast ook de cursusmap en de begeleiding gedurende de ganse studietijd.

 

DE CURSUS OMVAT:

– Het leven van Dr. Edward Bach
– De filosofie van Dr. Bach
– Wat zijn Bachbloesems
– Wetenschappelijke research
– De bloesems & toepassing bij dieren
– Groep 1: angst
– Groep 2: onzekerheid
– Groep 3: onvoldoende belangstelling in het hier en nu
– Groep 4: eenzaamheid
– Groep 5: overgevoelig voor invloeden en ideeën
– Groep 6: moedeloosheid en wanhoop
– Groep 7: overbezorgdheid voor het welzijn van anderen
– Eerste Hulp Bloesem
– Gebruik van de Bachbloesems
– Mogelijke reacties
– Tips
– Oefeningen
– Situatiebeschrijvingen
– Quotes van Dr. Bach

 

Wil je graag meer weten over de toepassing van Bachbloesems bij dieren, schrijf je dan nu in voor de Online Thuiscursus Bachbloesems voor Dieren. Na inschrijven kan je dadelijk starten met de studie. Starten kan op het even welk tijdstip.